Lunner FK

Om Lunner FK

Lunner FK ble stiftet 8. januar 2008.  Forløperen for klubben var et flerårig formalisert samarbeid mellom fotballgruppene i NOIL, Grindvoll og Lunner IL Fotball.

Klubben holder til i den nordre delen av Lunner kommune. Klubben er en breddeklubb og målet til klubben er derfor å hele tiden ha et bredt tilbud til alle mellom 6 år og senior.

Klubben har i dag ca. 400 aktive medlemmer i alder fra 5 år til seniorfotball.  Vi har lag som deltar i seriespill i regi av Indre Østland Fotballkrets i de aller fleste årsklasser.  I tillegg er vi stolte av å ha breddetilbud til de som ikke ønsker å satse så mye eller ønsker å spille kamper mens om synes det er gøy å spille fotball;

-UFTE (for barn og ungdom/gutter og jenter)

-FOFA (fotballaktivitet til de som er kommet til bygda som flykninger)

På forsiden har hvert enkelt lag sin egen informasjonsside.  Du vil etter hvert finne mer informasjon om ditt lag her.

Kommunikasjon

Lunner Fotballklubb jobber aktivt for å bidra til at all kommunikasjon skal gå via hjemmesidene og Facebook. Styre og støtteapparat for øvrig vil primært legge ut informasjon her, og ansvarlige på den enkelte årgang får tilgang til å legger ut relevant informasjon på årgangens egen hjemmeside.  Facebook brukes også aktivt i deling av viktig informasjon - følg klubben ved å klikke liker i side- eller bunnmenyen.

Medlemsfordeler

Alle klubbens medlemmer får 20 % rabatt på fotballutsyr hos Glømmi sport.

Vi ønsker veldig gjerne DIN støtte gjennom Grasrotandelen.

Send GRASROTANDELEN 892437262 til 2020 eller klikk på logoen for å gi oss din støtte. På forhånd takk!