Grunnsteinen til nytt klubbhus er lagt ned

Mange møtte opp på Frøystad lørdag for å legge ned grunnsteinen til det nye klubbhuset.

Rundt 50 personer hadde tatt turen, og de fleste bidro med et spadetak eller to til grunnmuren på det nye klubbhuset. Inne i grunnsteinen ble det gjemt en plastkasse, som inneholder ei drakt, et par fotballsko, sportsplanen og organisasjonsplanen. Det var hyggelig at både Vigga bygg og Brokerud tok seg tid til å delta.

Det er et imponerende arbeid som er lagt ned i arbeidet mot klubbhus de siste årene. Svein kunne blant annet fortelle at han med flere har deltatt på mellom 40 og 50 møter det siste året.

Etter nedleggelsen var det samling på Made in Italy. Der ble det pizza og skravling helt frem til stengetid. En spesiell takk til Mikkel som bidro med quiz.

IMG_20170610_180601.jpg

IMG_20170610_180734.jpg