Flere nyheter på årets julemarked!

Helgen 30. november - 1. desember blir det julemarked på Frøystad.

Månedsinfo fra styret - oktober 2019

Lunner G14 ubeseiret gjennom høstsesongen!

G14 laget har i løpet av høsten hatt en meget god utvikling ? det er enkeltspillere som har tatt store steg på kort tid, men mest imponerende er utviklingen av lagspillet.

G13 med solid borteseier over Brandbu

G13 gjestet Brandbu på mandag 14. oktober, spilte en meget god kamp og bekreftet med det igjen den gode høstformen.

G13 med hjemmeseier over Kolbu KK

Lunner FKs G13 tok i mot Kolbu KK i Frøystad aktivitetspark tirsdag og viste god hjemmeform mot totningene.

Vinnere! Lunner FK Basar 2019 er trukket.

Lunner Fk sin basar 2019 er trukket på Klubbkvelden 29/09-2019. Vinnere er kontaktet. Oversikt vinnere trykk Les mer.

Mix 2009 Svart lag sesongavsluttet med sterk borteseier over Brandbu

Månedsinfo fra styret - september 2019

Klubbdag på Frøystad aktivitetspark

Byttedag i samarbeid med Lunner Håndballklubb.

Lunner Fotballklubb i samarbeid md Lunner Håndballklubb arrangerer felles byttedag Torsdag 26/9 i klubbhuset til Lunner FK på Frøystad.