Etterlengtet seier til damelaget

Endelig kunne damelaget slippe jubelen løs for tre poeng.

Målfest da Mix 2009 besøkte Gran

Lunners 10-åringer har gått over til 7-fotball i år og har mestret dette på en meget god måte. Rødt lag besøkte Gran IL på tirsdag.

Månedsinfo fra styret mai 2019

Tine fotballskole 2019

Meld deg på allerede i dag!

G14 imponerte mot Ham-Kam

G14 spilte borte mot Ham-Kam på Briskeby stadion søndag, i siste kamp i gruppespillet i Adidas cup.

G13 med seier på hjemmebane

Det ble en meget spennende kamp tirsdag kveld, men gutta fra Lunner sørget for at alle poengene ble igjen på Frøystad!

G19 med seier i årets første hjemmekamp

Etter et knepent bortetap forrige uke startet Lunner G19 årets første hjemmekamp mot Elverum med godt spill.

G14 klarte uavgjort igjen i Adidas cup

Lunner G14 tok i mot romerikslaget Kløfta IL til ny hjemmekamp i Adidas cup på lørdag. Begge lag har spilt uavgjort mot Brumunddal, og møttes nå til dyst før siste bortekamp mot Ham-Kam.