Tap i premieren - nå venter Fron på søndag

Damelaget tapte første seriekamp mot Raufoss. Men allerede på søndag er det nye muligheter i sesongens første hjemmekamp!

Mandag kveld var det duket for seriestart for damelaget. Motstander var Raufoss 2.

Tap 3-0

Vi har vel alltid slitt med Raufoss, enten det har vært første eller andre-laget vi har møtt. Det var også tilfelle mandag kveld.

Første omgang startet imidlertid bra. Vi var det beste laget de første 20 minuttene, men fikk ikke ballen i mål. Det gjorde Raufoss og etter 22 minutter scoret de på en av sine få sjanser i 1. omgang. Etter dette jevnet spillet seg ut og vi gikk til pause med stillingen 1-0.

I andre omgang henger vi ikke med og Raufoss styrer store deler av omgangen. Det resulterer i to baklengsmål til, og vi må derfor reise tilbake til Hadeland med null poeng og minus tre mål i bagasjen.

Møter Fron på søndag

Nå er første seriekamp historie. Til tross for tap er dette første seriekamp etter at vi startet å samarbeide med Hadeland KFK. Samspillet blir bare bedre og bedre for hver treningsøkt og kamp.

Vi har nye muligheter allerede søndag. Da kommer Fron på besøk til Frøystad. Dette er et nytt lag som rykket opp til 3. divisjon i år. Vi har aldri møtt laget før og forventer hard motstand fra start til slutt. Jentene er i hvertfall klare til å brette opp erma og ta sesongens første tre poeng!

For å gjøre det, trenger vi hjelp fra sidelinjen! Møt opp klokken 16.00 og hei jentene fram til seier i årets første hjemmekamp!

Ses vi?