Årets første tre poeng!

Damelaget i 3. divisjon vant 3-1 mot Fron søndag ettermiddag. Se bilder og referat her!

(Alle foto: Anne Berit Reinsborg)

Det var mye spenning rundt søndagens oppgjør før kampstart. Fron er et lag vi visste lite om fra før, i tillegg ønsket vi å gjøre et bedre inntrykk enn mot Raufoss.

Målløs første omgang

Første omgang er preget av lite sjanser til begge lag, men det er vi som har ballen mest. Forsvaret gjør en strålende jobb og Fron har så vidt et skudd mot mål. Pasningskvaliteten derimot, sitter ikke som den skal. Omgangen ender målløs og lagene går til pause med stillingen 0-0.

I andre omgang har vi flere perioder med godt spill. Martine åpner scoringstavla etter 51 minutter spilt. Et godt skudd fra 20 meter gjør at vi går opp i ledelsen.
Vi har relativt god kontroll, men etterhvert begynner vi å stresse og Fron kommer mer og mer inn i kampen igjen. 77 minutter er spilt da en Fron spiller blir spilt igjennom og kommer alene med keeper. 1-1.
Etter kalddusjen bestemmer vi oss for å legge om formasjonen og skape et trykk framover på banen. Vi er IKKE fornøyd med uavgjort.

Lillehammer neste

Jentene bretter opp erma og leverer en fantastisk sluttspurt. 16-åringen Anna Johnsen får sin debut i 3. divisjon og på et innlegg fra Mariann gjør hun ingen feil og sender oss i ledelsen igjen. To minutter senere er det nettopp Anna som legger inn et innlegg som Julie header i mål. Kampen ender 3-1 og vi kan feire årets første tre poeng!

Selv om ikke alt stemmer, må vi si oss fornøyd med tre mål og tre poeng!

Allerede på torsdag er det ny kamp. Da skal vi til Lillehammer for å spille en meget tøff bortekamp! Vi gleder oss.

Laget mot Fron:

Kristine Bentestuen Ludvigsen - Maren Aas Eriksen, Marianne Velta, Camilla Irene Antonsen, Lise Brendengen - Guro Velsand, Inger Johanne Nyhus, Martine Dalby Mathisen - Mona Stensrud, Julie Gammelseter og Mari Sevaldrud.

Innbyttere: Anne Randi Dammen, Anna Johnsen, Marthe Engh Johannessen, Nora Linstad og Mariann Midtlie.

Kampfakta: Lunner FK/Hadeland KFK - Fron 3-1 (0-0)

51.min: 1-0 Martine Dalby Mathisen (Maren Aas Eriksen)
77.min: 1-1 Fron
84. min: 2-1 Anna Johnsen (Mariann Midtlie)