Sliteseier mot Lillehammer

En veldig god første omgang holdt mot Lillehammer på bortebane.

Vi har alltid spilt jevnt med Lillehammer og det var tilfellet også torsdag kveld.

Innholdsrik førsteomgang

De første ti minuttene er knapt Lillehammer på vår banehalvdel, unntatt ved én anledning og da blir det selvfølgelig straffespark. Men den redder Kristine og vi slipper med skrekken. Resten av omgangen står vi høyt i presset, spiller god fotball og slipper ikke Lillehammer til. Vår første scoring kommer etter en perfekt slått pasning fra Guro til Julie. Alene med keeper gjør Julie ingen feil og vi går i ledelsen. 0-2 kommer etter at Mari presser keeper til å slippe ballen i eget mål.

Valdres neste

I andre omgang tar Lillehammer over noe av initiativet og er farligere enn de var i første omgang. Men vi er gode bakerst og rydder unna det meste som kommer. Selv om Lillehammer presser på mot slutten holder vi hodet kaldt og jobber for hverandre. Gleden var derfor stor da dommeren blåste av matchen og vi kunne ta med oss tre poeng hjem til Hadeland.

Allerede tirsdag er det ny kamp for 3. divisjon. Vi møter Valdres på Frøystad klokken 19.30! Oppgjørene mot Valdres pleier å være jevne, så vi er klare for å kjempe med nebb og klør om nye tre poeng!

Hvis du vil hjelpe oss med det, møter du opp på Frøystad klokken 19.30 og heier oss fram til seier!!

Kampfakta: Lillehammer - Lunner FK/Hadeland KFK 0-2 (0-2)
30. min: 0-1 Julie Gammelseter (Guro Velsand)
33.min: 0-2 Selvmål (Mari Sevaldrud)

Laget: Kristine Bentestuen Ludvigsen, Guro Velsand, Marianne Velta, Camilla Antonsen, Lise Brendengen, Maren Aas Eriksen, Martine Dalby Mathisen, Inger Johanne Nyhus, Mari Sevaldrud, Julie Gammelseter og Mariann Midtlie.

Innbyttere: Marthe Engh Johannessen, Mona Stensrud, Nora Linstad og Martine Midtlie.