Hils på vår nye hussjef

Tor Stein er ansatt som hussjef

Det er med glede vi kan melde at Tor Stein Brenna har takket ja til en 50 % stilling som "hussjef" hos oss.

Tor Stein er 56 år, omtaler seg selv som "Brandbuing", og er nok for mange kjent fra kulturlivet på Hadeland. I denne delen av bygda er han kanskje kjent fra tiden hos Radio/TV-nytt?

Tor Stein skal som stillingstittelen sier, ha ansvar for klubbhuset. Det være seg alt fra utleie til vask. I tillegg er tanken at Tor Stein på sikt skal hjelpe klubben med å administrere FIKS, ta seg av kontakten mot leverandører, besvare e-post og holde liv i hjemme- og Facebookside.

Det er fortsatt litt usikkert når Tor Stein blir å finne på huset, men mandager og fredager ser ut til å bli faste dager.

Ønsker du å komme i kontakt med Tor Stein? Han nås på hussjef@lunnerfk.no

Vi ønsker Tor Stein velkommen på laget!