Vil du spille for Lunner FK damelag sesongen 2019?

Ny sesong, nye muligheter!

Som mange har fått med seg blir det ikke et fornyet samarbeid med Hadeland KFK i sesongen 2019.Dette synes vi selvfølgelig er dumt, men damelag i Lunner FK blir det uansett!

Vi ønsker å kartlegge hvor mange som er med oss til neste år og ønsker i den forbindelse kontakt med jenter og damer fra hele Hadeland fra 16 år og oppover som kunne tenke seg å spille fotball med oss i sesongen 2019.

Tanken er i utgangspunktet å ha et lag i 3. divisjon. Ser vi at vi er mange, kan det hende vi melder på et lag i 4. divisjon eller i 7er-serien for kvinner også.

Lunner FK damelag er et damelag med jenter og damer i alle aldre. Vi er gode på samhold og lagfølelsen står sterkt blant jentene. I tillegg har vi en flott klubb i ryggen som legger til rette for fine treningsforhold med kunstgressbane på Frøystad og et rykende ferskt klubbhus.

Vi er rett og slett en veldig god gjeng som håper nettopp du vil være med på moroa neste sesong!

Er du interessert eller vet om noen som kan være det? Ikke nøl med å ta kontakt med Kristine (spillende lagleder, tlf: 92420868) eller Håkon (trener, tlf: 45242102).