Lørdag startet julemarkedet til Lunner FK

Les mer om Lunners boklansering for anledningen, og se utstillerne.

Lørdag kl. 12:00 åpnet Lunner FK dørene til sitt første julemarked. Utstillerne var mange, 26 i tallet for å være eksakt, og potensielle kunder strømmet til.

Julemarkedet holder åpent Lørdag 24.11 fra 12:00-17:00 og søndag 25.11 fra 13:00-18:00.

Se Avisen Hadelands bildeserie fra julemarkedet her.

Boklansering
På oppdrag fra Lunner FK har Jørn Haakenstad skrevet boka "2-2, uavgjort". Boka er skrvet i forbindelse med innløsingen av klubbhuset på Myra, og at Lunner FK i år fyller ti år, og gir et tilbakeblikk på idrettshistorien i bygda de siste 100 åra. Boka selges for første gang under julemarkedet, og Jørn er på plass for å signere bøker. Stikk innom for å skaffe deg et signert eksemplar. Julegavetips!

Lotteri
Det selges lodd av 5 kr,- stykket til inntekt for Lunner FK under julemarkedet. Trekningen er søndag klokken 17:00. Vi vil benytte anledningen til å takke utstillere og lokalt næringsliv for dette flotte premiebordet:

Kiosk
Kiosken er å åpen under hele julemarkedet, og kan blant annet tilby kaffe, vafler, kanelsnurrer osv. i en hyggelig atmosfære med julemusikk. Kiosken ble lørdag stødig ivaretatt av Berit og Bjørn.

Utstillerne