Brikkene på damelaget begynner å falle på plass

Damelaget er godt i gang med forberedelsene til en ny sesong. Flere brikker begynner å falle på plass.

Håkon Berget fortsetter som trener, mens Kristine Bentestuen Ludvigsen fortsetter som spillende lagleder. Det jobbes med å få på plass en til på trenerteamet.

Vi er så heldige at vi har signert en rekke spillere foran årets sesong.
Fra Hadeland KFK har Nora Linstad, Malin Brenli, Fredrikke Taaje, Una Bekken Bekkelund, Lise Molden Stensrud og Inger Johanne Nyhus signert.
Fra Storhamar har vi fått tilbake Karianne Bendixen og fra Sokna har vi fått Sandra Bertelli.
Nora Muqkurtaj og Julie Gammelseter er også med for fullt igjen.

Vi har flere spillere på prøvespill og håper at flere velger å signere etterhvert. Ønsker du å spille for oss i sesongen 2019? Ikke nøl med å ta kontakt med enten Kristine eller Håkon!

Treningene er godt i gang og helgen 2-3. februar skal vi på Kurland cup. Dette blir startskuddet for både treninger ute og treningskamper framover.

Det ser også meget lyst ut for et andrelag i 4. divisjon.

Vi gleder oss til en ny sesong og håper vi kan bidra med mye positivt for fotballinteresserte i regionen.

Følg oss gjerne på facebook og instagram for jevnlige oppdateringer!