Damelaget med sterk seier i serieåpningen

1-0 ble stillingen i første seriekamp for damelaget i 3. divisjon.

På grunn av trøbbel med lysanlegget på Frøystad ble første seriekamp for damelaget spilt i Gran idrettspark. Men det så ikke ut som jentene bar noe preg av det.
Vi fikk som forventet tøff motstand, men jentene spilte til tider fin fotball i første omgang. Andre omgang ble litt mer oppstykket fra vår del, men kampens eneste mål kommer etter 47 minutter av Mariann.

En jevn kamp der våre damer trakk det lengste strået. Laginnsatsen var upåklagelig!

Neste seriekamp for damelaget er mandag 6. mai borte mot Lillehammer!

Laget: Anne Randi Dammen, Marianne Velta, Camilla Antonsen, Lise Brendengen, Inger Johanne Nyhus, Martine Dalby Mathisen, Karianne Bendixen, Mona Stensrud, Guro Velsand, Tonje Hansen Boork og Mariann Midtlie.
Innbyttere: Linn Wien, Una Bekkelund Bekken og Tonje Lindheim.