J15 med sterk seier i første seriekamp.

J15 åpnet mandag kveld serien borte mot Toten. Det var et Lunnerlag som sov fra start, og Toten hadde satt den tredje ballen i nettet innen kvarteret var spilt. Så skjedde det noe, og Lunner våknet! Spillerne begynte å løpe, og trua ute på banen kom tilbake. Lunner var det klart beste laget inn mot pause, reduserte to ganger, og lagene gikk til pause på 3-2.

Den andre omgangen fortsatte som den første sluttet, og i andre omgang var det spill mot ett mål. Lunner fortsatte å male på, og puttet tre nye baller i nettet før dommeren blåste for full tid. Det ga sluttresultatet 3-5, og alle poengene ble med tilbake til Lunner!