G16 i medvind mot Vind - vant 7-0

G16 fulgte opp den flotte sesongåpningen mot Toten med å slå Vind hele 7-0 hjemme fredag kveld.Mer enn 70 tilskuere trosset det kalde været og tok turen til Frøystad aktivitetspark, og disse ble vitne til en forrykende førsteomgang som endte med 5-0 ledelse til hjemmelaget til pause. Omgangen bar preg av enveiskjøring fra start, der hjemmelaget dominerte med høyere tempo, mest vilje og god pasningssikkerhet. Spissene våre ble gang på gang spilt gjennom og det ble skapt en rekke farlige målsjanser. Målene kom derfor etter mye godt spill men også etter gode prestasjoner foran mål. Etter pause roet hjemmelaget noe ned og slapp gjestene litt mer inn i kampen. Seieren var imidlertid aldri truet, og hjemmelaget økte til 7-0 selv med en mann mindre på banen det siste kvarteret. Denne kampen var meget underholdende, og viste både godt spill, mye vilje og flotte enkeltprestasjoner. Dette lover godt for resten av sesongen for G16!