G11 imponerte mot Kolbu

G11 tok i mot Kolbu til hjemmekamp i Frøystad aktivitetspark onsdag kveld. Gutta våre imponerte stort med godt spill, høyt tempo og fine, tekniske enkeltprestasjoner gjennom kampen.Det var morsomt å se hvordan laget, selv med en komfortabel ledelse, fortsatte å kjøre på gjennom hele kampen, søkte å spille ball og fant hverandre med gode løsninger. Motstander Kolbu fikk kun tre målsjanser i kampen, og Lunner ga seg ikke før det sto 16-0 i målprotokollen, etter 7-0 ledelse til pause. Viktigere enn antall scoringer var imidlertid opplevelsen av det gode spillet, pasningssikkerhet, prestasjoner foran mål samt begge lags spilleglede helt frem til dommeren blåste av kampen. Vi gratulerer med en flott prestasjon!