Sliteseier mot Reinsvoll 2

Den gode seriestarten fortsatte på en litt tung dag mot Reinsvoll 2

Seniorlaget fortsatte den gode seriestarten med seier hjemme mot Reinsvoll 2. Kampen startet bra og Lunner var det beste laget i starten av første omgang og ledet 2-0 etter ca. et kvarter etter scoringer av Kenneth Rønningen og Mikkel Berg. Midtveis i omgangen scorte Reinsvoll to kjappe mål, før Anders Hovland satte inn det viktige 3-2-målet etter en snau halvtime.

I andre omgang hadde Reinsvoll mye av spillet, men Lunner greide å stå imot presset og greide også å skape noen farligheter, men det ble ingen flere mål i kampen, slik at det ble 3-2 til slutt. Lunner fikk dermed tre viktige poeng i en kamp hvor spillet ikke satt like godt som i 3-0-seieren over Ringsaker 2.

Lunner ligger for øyeblikket på andre plass med 7 poeng etter tre spilte kamper og har dermed fått en god start på sesongen. Vardal er ubeseiret og leder serien med 9 poeng, mens Dokka på tredjeplass har vunnet begge sine kamper så langt.

Lagoppstilling: Joachim – Eirik, Arne Thomas, Simen, Johan – Frank, Anders (Mulugeta), Samsom – Mikkel, Kenneth, Håkon (Martin)

Mål:

1-0 Kenneth

2-0 Mikkel

3-2 Anders

Mikkel Berg er toppscorer så langt med fire mål på tre første kampene.

Gule kort: Anders og Samsom.