Vellykket jentedag på Frøystad

32 ivrige jenter trosset regnværet og ble med på Lunner FKs første jentedag!

Lunner FK ønsker å satse på jenter og lørdag 11. mai ble klubbens første jentedag med jenter i alderen 5-16 år arrangert. Hele 32 jenter møtte opp i grått og regnfullt vær. Spillere fra damelaget var instruktører og til tross for det dårlige været virket det som både små og store koste seg. Innsatsen var i hvertfall på topp!

Jentene var innom fire forskjellige stasjoner der skudd, lek, hinderløype og teknikk var hovedtemaene. Deretter var det gratis lunsj med pølser, sjokolademelk og iskrem. Sjokolademelken fikk vi sponset av Kiwi Roa. Tusen takk!

Etter lunsj var det tid for kamper før jentene kunne vende hjem glade og slitne.

Klubben og damelaget ønsker å takke for en kjempeflott dag!

BILDER FRA DAGEN: