G14 klarte uavgjort igjen i Adidas cup

Lunner G14 tok i mot romerikslaget Kløfta IL til ny hjemmekamp i Adidas cup på lørdag. Begge lag har spilt uavgjort mot Brumunddal, og møttes nå til dyst før siste bortekamp mot Ham-Kam.

Kløfta gikk sterkest ut i første omgang og våre gutter hadde nok med å forsvare seg i starten. Lunner kom bedre med etter et kvarters tid og fikk flere sjanser, men klarte ikke å forhindre at Kløfta gikk opp i 0-1 ledelse. Kløfta fortsatte å ha initiativet og var spillemessig best i første omgang. En stor målsjanse til Lunner rett før pause kunne gitt utligning, men Kløfta ledet fortjent til pause.

I andre omgang var Lunner tøffere med fra start, presset Kløfta høyere opp på banen, og overtok initiativet i kampen. Lunner skapte flere sjanser og utlignet helt fortjent til 1-1 etter et kvarters spill. Lunner var i det hele tatt gode i hele andre omgang, og klarte å stå i mot bortelagets press for å få en scoring i sluttminuttene. Alt i alt hadde lagene hver sin omgang, og 1-1 var derfor et rettferdig resultat. Kløfta var et godt lag, og vi gratulerer gutta våre med flott innsats og fortsatt muligheter for avansement i Adidas cup.

Skrevet av: Kjell Andreas Kapaasen