G19 med seier i årets første hjemmekamp

Etter et knepent bortetap forrige uke startet Lunner G19 årets første hjemmekamp mot Elverum med godt spill.

Det tok ikke mer enn 15 minutter før Lunner var i ledelsen etter et langskudd i nettaket fra Henrik Laursen.Denne stillingen sto seg til pause, og Lunner var godt fornøyd med spillet de første 45 minuttene.

Klok av skade fra forrige uke visste gutta våre at det straffer seg å slippe seg ned, og fortsatte derfor å kjøre kampen.Dette resulterte etter hvert en kanon i krysset fra spiss Sondre Albertsen få minutter etter pause. Lunner fortsatte å skape store sjanser i en kamp med mye rom. Etter ca 65 minutter scoret Bjørn Harald Lindheim Lunners 3. mål, etter en fin prestasjon av Lunners høyreving Naod Ravndal. Elverum svarte 10 min senere med en scoring alene med Lunners keeper. Lunner slo imidlertid tilbake med en scoring av Davis Simble i lengste kryss etter å ha satt fart fra venstrekant. Kampen var da i realiteten avgjort og Lunner gjorde flere bytter. Flere sjanser fulgte og Lunner var ikke langt unna å øke ledelsen ytterligere.

Kampen endte med komfortabel 4-1 seier, en drømmeåpning på hjemmebane og en fortjent seier etter forrige ukes sure tap mot Eidskog.

Skrevet av: Henrik Laursen