G14 imponerte mot Ham-Kam

G14 spilte borte mot Ham-Kam på Briskeby stadion søndag, i siste kamp i gruppespillet i Adidas cup.

Gutta våre hadde en tung kamp fra lørdag i beina, men gjorde likevel en veldig god kamp. Ham-Kam stilte med 9 kretsspillere og var meget gode. Lunner holdt likevel hjemmelaget lenge til 1-1 og hadde flere 100 % sjanser uten å lykkes helt. Ham-Kam fikk et par dødballer på slutten som Lunner ikke klarte å stå i mot, og med et utagbart langskudd i tillegg ble det til slutt 1-4 tap for våre gutter.

Alt i alt leverte Lunner årsbeste da det gjaldt som mest, og rammen rundt kampen med å spille på en stor stadion som Briskeby gjorde kampen spesiell. Førstkommende fredag spilles siste kamp i gruppa mellom Kløfta og Ham-Kam, og den avgjør hvilke to lag som går videre etter sommerferien.