Tine fotballskole 2019

Meld deg på allerede i dag!

Lunner FK arrangerer også i år Tine fotballskole for spillere fra 1.-7. klasse. Fotballskolen vil i år bli avholdt de tre første dagene i skoleferien, 24.06-26.06. Alle lag vil være på Frøystad. Mandag og tirsdag blir det servert baguetter i tillegg til drikke fra Tine. Onsdag spanderer vi pølser, og kiosken er åpen etter lunsj.

Mandag og tirsdag blir det fokus på trening, trivsel og lek. Tirsdag blir det egen keepertrening. Onsdag deles spillerne inn i lag til kamper og cupspill.

PÅMELDINGSFRIST 21.06.2019

Prisen er 750,- ved påmelding og betaling via internett. 800,- ved betaling ved oppmøte. Er du ikke medlem av klubben er prisen 900,- kr.

Mer informasjon om påmelding her.

Spørsmål rettes til sportslig@lunnerfk.no

Invitasjonen ser du her: