Månedsinfo fra styret mai 2019

Vi nærmer oss juni og den første måneden av vårsesongen er over. For alle oss som jobber i vintermånedene for å legge til rette for sommersesongen er det gøy å se på all aktiviteten i klubben om dagen. Det har vært mange gode fotballopplevelser og mange gode resultater. Herrelaget har hatt en flott sesongstart og er nr tre på tabellen ved utgangen av mai måned, og G 14 har gjort en flott innsats i Adidas cup. Alle lag er nå godt i gang med seriespillet sitt og vi ser masse fotballglede og gode resultater på alle nivå.

Lunner FK ønsker å satse på jentefotball og lørdag 11. mai arrangerte vi for første gang jentedag. På tross av pøsende regn møtte det 32 jenter som koste seg, og med spillere fra damelaget som instruktører. Jentene var innom fire forskjellige stasjoner der skudd, lek, hinderløype og teknikk var hovedtema. Takk også til Kiwi Roa for sponsing denne dagen.

Klubben ønsker å være aktive på facebook og klubbens hjemmesider. Mange synes det er gøy å lese om egne kamper på klubbens hjemmeside, og vi prøver å følge opp med å lage artikler om en del av kampene som går. Her er vi imidlertid avhengige av at lagledere eller andre skriver noen linjer, tar et bilde og sender det til post@lunnerfk.no for publisering.

Uteanlegget begynner for alvor å ta form. 9-er banen vil bli ferdigstilt i slutten av juni, og være klar til bruk etter ferien, i august. Fyringskilden til oppvarming vil være klar før kommende vinter. Finansiering og drift av klubbhuset og uteanlegget er et stort økonomisk løft for klubben. Styret jobber kontinuerlig med dette, i samarbeid med prosjektgruppa. Støtten fra dugnadsgrupper vil være en viktig del av dette, og det er derfor viktig for klubben at alle følger opp om dette og bidrar så godt de kan. Det vil være flere ulike dugnadsformer, og dette setter vi i gang med og organiserer den siste uken i mai. Bli med og gjør en innsats for Lunner FK.

En av gruppene handler om vår første cup, nemlig 3v3 cup 7. september. Den har fått navnet Mazda cup etter vår sponsor. Invitasjon er laget og sendt ut, og jo flere som bidrar til å få med deltakende lag jo bedre er det. Vi gleder oss veldig til denne dagen, med masse fotballkamper for unger i alderen 6-12 år. Alle lag får fem kamper, og det bli kiosk og morsomme aktiviteter for alle. Vi nevner også Tine fotballskole for 1-7 klasse, se egen artikkel på hjemmesiden om påmelding. Som vanlig går den av stabelen den første uken av sommerferien, og den vil ha fokus på både trening, trivsel, lek, keepertrening, kamper og cupspill.

Vi ønsker alle en fortsatt herlig vårsesong med massevis av gode fotballopplevelser!

Styret