Målfest da Mix 2009 besøkte Gran

Lunners 10-åringer har gått over til 7-fotball i år og har mestret dette på en meget god måte. Rødt lag besøkte Gran IL på tirsdag.

Dette ble en meget underholdende og morsom kamp i sommervarmen. Første omgang var preget av godt spill, høyt tempo, mye løping og mye bra jobbing. Lunner var oppe i 0-3 ledelse før Gran kom mer med i kampen. Våre spillere ledet likevel fullt fortjent 2-3 til pause. 2 omgang var jevnere, og ble preget av mange sjanser og scoringer til begge lag. Da dommerne blåste av sto det 7-6 til hjemmelaget, men viktigere enn antall mål er det gode spillet, innsatsen og alle målsjansene som Lunner produserte.Alt i alt en veldig morsom kamp å se på.

Skrevet av: Kjell Andreas Kapaasen