Etterlengtet seier til damelaget

Endelig kunne damelaget slippe jubelen løs for tre poeng.

Damelaget har vært inne i en tung periode med mange skader, sykdom og diverse eksamener. Gleden var derfor stor da de endelig tok tre poeng igjen tirsdag kveld.

Motstander var Løten på bortebane og i første omgang spilte Lunner festfotball. Det stod 0-2 til pause, men damene fra Lunner kunne scoret mange flere mål. Begge målene ble satt inn av Mariann på vakkert vis.

I andre omgang kom Løten litt mer med i kampen, men Lunner-jentene hadde god kontroll. I de siste spilleminuttene fikk vi straffe, som Guro enkelt satt inn til 3-0.

Både spillere og trenerapparat var svært lettet etter kampen. Endelig seier og jentene klarte å holde nullen!

Neste kamp er tirsdag 11. juni hjemme på Frøystad mot Kongsvinger 2.

Laget: Kristine Bentestuen Ludvigsen, Marianne Velta, Lise Brendengen, Guro Velsand, Sandra Bertelli, Inger Johanne Nyhus, Martine Dalby Mathisen, Mariann Midtlie, Mona Stensrud, Lise Stensrud, Tonje Lindheim, Julie Gammelseter, Karoline Berven og Ida Skjølås.