Månedsinfo fra styret

Juni 2019

Vi nærmer oss sommerferien med stormskritt, og det betyr at vårsesongen 2019 nærmer seg slutten. Lunner FK hadde mange lag med i Knøttefestivalen i pinsehelgen. Både 8-, 9- og 10 åringer. Det ble en flott cuphelg ved AKA stadion på Hønefoss, med mange kamper, godt spill og mange mål.Det var også flott å se engasjementet til foreldre og søsken som var med å heiet fra sidelinjen. Om ikke lenge står årets Tine fotballskole for tur, den arrangeres på Frøystad i uke 26. Egen info er lagt ut om det på facebook. Husk også Coerver fotball skole uke 33 på Frøystad, se egen info også om dette på Facebook.

Klubben er i sluttfasen med å ferdigstille 9-er banen og treningsfeltet. Det siste arbeidet blir utført i juni/ juli, og banene vil være klare til bruk tidlig i høstsesongen. Tidspunktet må vi komme litt tilbake til. Anleggsgruppa er en viktig dugnadsaktør i så måte, og hjelper til med dugnadsarbeid i samarbeid med prosjektgruppa. Som vi har informert om tidligere er det nye uteanlegget et stort økonomisk løft for klubben, og styret jobber med finansieringen. Det er derfor veldig gledelig å kunne meddele at Sparebankstiftelsen etter søknad nå har vedtatt å gi klubben en gave på 1,1 millioner til selve fyringskilden for undervarmen til den nye 9-banen. Sammen med Enova-støtten som prosjektgruppa allerede har fått tilsagn om, samt signaler til klubben om at det også for fyringskilden kan søkes om mva kompensasjon, betyr dette at anskaffelsen av fyringskilden langt på vei er finansiert.

Stadionuret har kommet opp denne måneden, her er det lagt ut en brukermanual slik at kampverter kan håndtere dette underveis i kampene, stille klokka og oppdatere stillingen. Et tilsvarende stadionur er kjøpt inn for 9-er banen, og vil bli montert på et senere tidspunkt.

Styret jobber også fortløpende med fornyelse av gjeldende sponsorkontrakter og innhenting av nye sponsorer.Her har vi gjort en avtale med Tretex om å lage en tavle med plass til mange sponsorer som skal henge på veggen inne i kiosken. Lett synlig, og vi tror vel så mange vil få med seg reklamen der inne som når reklame henger ute langs banen.

Styret retter en stor takk til alle trenere og lagledere som har lagt ned en stor innsats så langt i år. Vi ønsker også å benytte anledningen til å takke alle som har stått i kiosken denne vårsesongen. Det har vært utvidete åpningstider i år i forhold til fjoråret, og det merkes godt ift økt omsetning. Vi ønsker derfor å opprettholde åpningstider som nå resten av sesongen. Dette skjer på dugnad, noe som er viktig for klubben. Dugnadsgruppene som ble etablert denne våren består av foreldre og voksne spillere, og disse spiller en viktig rolle fremover for klubbens drift. Styret er veldig takknemlig for innsatsen som blir lagt ned, og vil søke å informere så godt som mulig om det som planlegges gjennomført av dugnader. Kjempebra at alle stiller opp.

Vi takker for en flott vårsesong med massevis av gode fotballopplevelser, og ønsker alle en riktig god sommer.

Styret.