Månedsinfo fra styret

August 2019

Vi er godt i gang med en ny høstsesong, og vi håper alle har hatt en flott sommerferie. Først gratulerer vi juniorlaget med flott innsats i SKAW-cup i Danmark i sommer. Det var kjempemorsomt. Så fort vi tippet august startet treninger opp igjen, og det er igjen liv og røre på Frøystad. Det er jo dette som er det viktigste for oss som er glad i Lunner FK, å trene og spille kamper og ha det gøy med fotball sammen.

Mye har skjedd utendørs på Frøystad i sommer. Kunstgresset på 9-er banen er lagt, og 19. august var første kveld med treninger og kamp på banen. En stor milepæl for Lunner FK, denne banen har vi jobbet med lenge. Treningsfeltet med naturgress er også ferdig, med stor dugnadsinnsats fra anleggsgruppa ble ferdiggresset rullet ut 10-11. august. Vi kommer tilbake til når dette treningsfeltet kan åpnes for bruk. Øvrig planering og asfaltering er også ferdigstilt, og sandvolleyballbanen nord for 9-erbanen er også kommet på plass. Vi takker Åsmund Pettersen & Sønn for alt arbeidet som er nedlagt det siste året.Nå jobber prosjektgruppa og styret videre opp mot kommunen og entreprenør for å få på plass undervarme før vinteren.

3v3 breddecup den 7. september har vi dessverre sett oss nødt til å avlyse. Det er for få lag påmeldt til at arrangementet lar seg gjennomføre. Styret ønsker imidlertid fortsatt at dette skal kunne bli en årlig cup på Frøystad, og vi håper vi klarer å få til første gjennomføring i 2020.

Lunner FK hadde Coerver camp helgen 16-18 august.Det var 45 deltakere fra Brandbu, Gran, Grua, Harestua, Lunner og Oppsal. Videre planlegger vi med oppstart av Coerver ekstra, med oppstart 14. oktober. Det planlegges 8 gjennomføringer før jul, og 8 etter jul. Her vil spillere bli delt i 3 grupper fra 16-19, fordelt på alder. Påmeldingsinfo og flyer om dette kommer etter hvert.

Torsdag 26. september blir årets klubbdag gjennomført som et kveldsarrangement, med blant annet offisiell åpning av den nye kunstgressbanen. Årets høstfest på klubbhuset planlegges gjennomført 19. oktober. Mer informasjon om disse arrangementene vil komme.

Til slutt nevner vi at Lunner FK nå er godkjent av Lotteritilsynet som lotteriverdig organisasjon. Dette har vi søkt om å bli fordi vi ønsker å starte opp med bingo på klubbhuset. Det planlegges oppstart senere i høst, og vi håper å kjøre for fullt med bingo utover i 2020. Allerede i høst blir det også loddsalg for klubben, her vil klubbens spillere bli involvert via lagene. Stå på alle sammen og gjør en innsats for klubben, det kommer alle spillere til gode gjennom driften av klubben og anlegget vi nå etablerer.

Vi ønsker alle en god fotballhøst, med flotte opplevelser både på trening og kamp!

Styret