Treningsavgift og spillerkontingent

Del 2/2 sendes ut denne uken

Klubben vil ila uke 38 sende ut faktura på kontingent og treningsavgift. Fakturaene sendes ut på e-post. Sjekk derfor innboksen og spammeldinger. Se under for øvrig informasjon. Fakturaene er delt i to, hvor det nå faktureres for del 2 av 2. Som bestemt av styremøte 08.03.16 vil ikke spillere få spille kamper før fakturaen er betalt. Prisoversikt finner du her.

Det står at jeg betaler til KX Products/Spoortz. Er det trygt?
Ja! Vi benytter løsningene til KX/Spoortz for medlemsregister og faktura med KID. Betalingen gjøres derfor til KX/Spoortz.

Jeg har fått to fakturaer på samme spiller.
De to fakturaene er like. Fakturaer som ikke er betalt sendes ut på nytt. Har du betalt og allikevel fått den på nytt kan du se bort i fra faktura nr. 2

Jeg har ikke fått fakturaen. Hva gjør jeg?
Ta kontakt på web@lunnerfk.no