Byttedag i samarbeid med Lunner Håndballklubb.

Lunner Fotballklubb i samarbeid md Lunner Håndballklubb arrangerer felles byttedag Torsdag 26/9 i klubbhuset til Lunner FK på Frøystad.

Bytte / Salg / Gi bort dag

Lunner Fotballklubb i samarbeid med Lunner Håndballklubb arrangerer felles byttedag Torsdag 26/9 i klubbhuset til Lunner FK på Frøystad.

Kl 17.30-18innlevering og verdisetting av det man ønsker å gi bort / selge.

Ta med alt av sportsutstyr som dere ønsker å få solgt, sykler, ski, fotballsko, håndballsko, treningsklær og annet utstyr.

Ha en minste pris som dere vil ha for varen og gi beskjed om den ved innlevering.

Vi merker varen med nr og minstepris, og noterer oss hvem som levert det inn.

Kl 18-20er det åpent for kjøp av det som er innlevert.

Da kan alle som ønsker å gjøre noen kupp komme å se på alt som er innlevert og kjøpe ut ifra minstepris som selger har satt.

Alt av sportsutstyr kan selges, men det MÅ være vasket og i orden.

Ved endt kveld vil vi utbetale pengene til alle som har solgt noe.

Det som ikke er solgt må man ta med seg hjem igjen 😊

Det vil være representanter fra både fotballen og håndballen tilstede under kvelden.

Kiosken er åpen!!!