Månedsinfo fra styret - september 2019

Det har vært mye fotballglede å se på Frøystad også i høst. Nå nærmer vi oss sesongavslutning for flere av de yngste lagene, etter en lang og innholdsrik sesong. Dette markerer vi som seg hør og bør med en klubbdag, og i år arrangerte vi den som en klubbkveld den 26. september. Her hadde vi ulike innslag som åpning av 9-er banen, premieutdeling til barnefotballen, byttedag med håndballen og trekning av høstens basarlotteri. Med mange ulike aktiviteter ble det en veldig fin «avslutning» på sesongen, selv om lagene fra ungdoms- og seniorfotballenfortsetter å holde det gående med kamper til langt ut i oktober.

Banekapasiteten klubben nå har fått gjør at styret ikke lenger ser det nødvendig å leie treningstid på Westernsletta eller NOIL fra og med 2020. Styret ønsker å samle aktivitetene på Frøystad for å videreutvikle klubbfølelse rundt det nye anlegget vi nå har.Frøystad aktivitetspark gir oss nå tilstrekkelig med baner og treningsmuligheter å fordele mellom lagene, og9-er banen har vært flittig i bruk de siste ukene. Det er morsomt å se hvordan det yrer av liv med treninger og kamper der på kveldstid. Styret vil bestille flere nye 7-er mål som vil være på plass til neste sesong.

Mandag 14. oktober starter Coerver Extra opp som et tilbud på Frøystad. Dette er et utviklingsprogram for spillere fra 2005 til 2011-årgangene som skjer i samarbeid med Lunner FK. Se informasjon

Styret har nylig inngått en ny og viktig sponsoravtale med Sparebank 1 Ringerike Hadeland som strekker seg over tre år. Vi er veldig fornøyd med dette langsiktige samarbeidet og at sparebanken er med og støtter opp om det lokale tilbudet til barn og ungdom som Lunner FK tilbyr. Igjen vil vi også takke Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal for fantastisk økonomisk støtte til etablering av undervarmen på den nye banen.

Vi kan også nevne at gjeldende samarbeidsavtale med sportsforretning går ut etter denne sesongen, og styret er i dialog med flere aktører for å innhente tilbud med tanke på ny avtale for kommende sesong. Som dere også kanskje har sett på Facebook har klubben åpnet ny nettbutikk med mulighet nå før kulda setter inn til å bestille SWIX Race X superundertøy og Ulvang RAV ullgenser til 40 % rabatt.

Nettbutikken er åpen til 10 oktober i denne omgang, men klubben åpner den igjen senere hvis det er stor interesse blant klubbens medlemmer.

Styret vil rette en takk til alle for innsatsen under høstens loddsalg med basarbøker. Disse loddene har vist seg å være lettsolgte, ikke minst via sosiale medier, og en enkel måte å få inn noen ekstra kroner til driften av klubben. Her har mange bidratt, og en spesiell takk til Monica Vannebo for flott innsats med organisering samt innhenting av gevinster.

Årets høstfest(18 års aldersgrense) for spillere, sponsorer, foresatte, frivillige og ildsjeler er satt til den 19. oktober, med påmeldingsfrist den 10. oktober til sportslig@lunnerfk.no. Julemarkedet arrangeres helgen månedsskiftet november / desember. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette etterhvert.

(Foto: Sissel Skjervum Bjerkehagen, avisen Hadeland)