Mix 2009 Svart lag sesongavsluttet med sterk borteseier over Brandbu

Mix 2009 Svart lag spilte sesongens siste kamp onsdag borte mot Brandbu. Brandbu åpnet best og ledet tidlig 2-0 før våre spilllere våknet og overtok spillet.

Snart var Lunner oppe i en 3-2 ledelse etter godt spill og gode enkeltmannsprestasjoner. Omgangen ble jevnere etterhvert og lagene gikk til pause på stillingen 4-4.

I andre omgang dominerte Lunner FK kampen fra start til slutt, og etter mye godt spill og gode prestasjoner ble det hele 12-5 seier til bortelaget.

Det var morsomt å se hvordan spillerne jobbet gjennom hele kampen. De forsvarte seg godt, spilte ballen i laget, skapte sjanser og ga seg ikke selv om ledelsen var komfortabel.

Vi gratulerer med en flott sesongavslutning.

Skrevet av: Kjell Andreas Kapaasen