G13 med hjemmeseier over Kolbu KK

Lunner FKs G13 tok i mot Kolbu KK i Frøystad aktivitetspark tirsdag og viste god hjemmeform mot totningene.

Lunner kom best i gang, og med godt press kom to tidlige scoringer til hjemmelaget og dermed en tidlig ledelse til hjemmelaget.

Etter en del spill frem og tilbake fikk Lunner deretter tildelt et straffespark og økte ledelsen ytterligere.

Gjestene kom deretter mer med i kampen og satte inn to reduseringer, slik at stillingen til pause var 3-2 til Lunner.

Andre omgang startet som den første, og Lunner kjørte på fra start og jobbet meget godt. Kampen ble jevn og med god innsats fra begge lag.

Lunner scoret et mål helt på slutten av kampen, som dermed endte 4-2 til hjemmelaget. Alt i alt en veldig god kamp av gutta våre.

Vi gratulerer med seieren!

Skrevet av: Kjell Andreas Kapaasen