G13 med solid borteseier over Brandbu

G13 gjestet Brandbu på mandag 14. oktober, spilte en meget god kamp og bekreftet med det igjen den gode høstformen.

Etter en forholdsvis jevn og underholdende start på kampen sto det 3-3 etter 15 minutters spill, før Lunner tok føringen alene og la på fire mål etter gode utnyttelser av sjansjer som ble skapt.

Det sto derfor 3-7 til pause.

I 2 omgang fortsatte Lunner det gode samspillet mellom lagdelene, og kjørte i løpet av omgangen fullstendig over hjemmelaget. Gutta viste godt spill og vinnervilje, og det var gøy å se på.

Morsomt var det også at de fleste klarte å komme på scoringslista. Lunner ga seg ikke før det sto hele 3-15 i målprotokollen.

Vi gratulerer G13 med flott seier over våre naboer i nord!

Skrevet av: Kjell Andreas Kapaasen