Lunner G14 ubeseiret gjennom høstsesongen!

G14 laget har i løpet av høsten hatt en meget god utvikling ? det er enkeltspillere som har tatt store steg på kort tid, men mest imponerende er utviklingen av lagspillet.

Det har vært veldig morsomt å se at laget har tatt kvantesprang i forhold til formasjoner, fotballforståelse og samspill. Det er ekstra morsomt å se at øvelser og trekk fra treningsarbeidet gjenskapes i kampsituasjoner – og samtlige spillere har også utviklet seg individuelt.

Laget har også i høstsesongen spilt i 1.divisjon og har gått ubeseiret gjennom serien. Av 8 spilte kamper har de vunnet 6 og spilt 2 uavgjort, noe som ga 2 plass på tabellen. Målforskjellen ble hele 33-10. På sin vei har de beseiret Raufoss, Gran, Søndre Land, Fagernes, Faaberg samt serievinner Fron, mens det ble uavgjort mot Roterud og Lillehammer. Stor honnør til trenerne Iver Haug og Jørgen Kjørven for meget godt treningsarbeide og coaching – det skal bli spennende å følge denne årgangen videre!

Skrevet av: Arild Vestengen.