Månedsinfo fra styret - oktober 2019

Nå når sesongen rundes av ønsker styret å takke alle trenere og lagledere som legger ned en fantastisk innsats gjennom en lang sesong. Vi jobber hele tiden for å legge til rette for gode forhold for treninger og kamper, og vi håper klubbens medlemmer sitter igjen med gode minner fra sesongen som har vært. Det er inspirerende for oss å se all idrettsglede blant store og små gjennom en lang sesong på det flotte anlegget vi nå har fått. Nå i oktober har det vært veldig gøy å følge f.eks. G14 som har kommet seg gjennom hele sesongen uten tap. Dette er en flott prestasjon av en spennende årgang gutter som det blir morsomt å følge neste år, da som en del av G16.

De siste ukene har det blitt klart at damelaget vårt dessverre ikke berget plassen i 3 div, og spiller i 4 divisjon i 2020. Styret vil bidra til å legge forholdene best mulig til rette for at damelaget kommende sesong har gode rammebetingelser for videre spill. Dette innebærer blant annet at trenersituasjonen avklares. For flere av lagene våre, spesielt på jentesiden, har vi ikke landet trenerkabalen for 2020-sesongen riktig enda, og dette jobbes det nå godt med fra sportslig ledelse.

Førstkommende lørdag 2. nov spiller herrelaget vårt kvalik kamp borte mot Vind for å sikre fortsatt spill i 5 divisjon i 2020. Vi håper flest mulig tar turen til Toten for å heie på gutta våre! Se artikkel på Facebook for muligheten til å bli med spillerbussen fra Frøystad.

Lunner kommune har i høst godkjent klubbens planer for etablering av energisentral for vinteroppvarming av 9-er banen. Denne vil bli plassert ved siden av sandvolleyballbanen, og støping av fundamentet foregår i uke 44. Klubben har valgt en miljøvennlig løsning med bruk av pellets for oppvarming, noe som har bidratt til at vi er den første idrettsklubben i Norge som har mottatt Enovastøtte ved etablering av undervarme. Styret har skrevet kontrakt med Bioland, som sammen med prosjektgruppa står for arbeidet. Styret er i tillegg i dialog med Harestua IL om utleie av treningstimer til vinteren. Når anlegget er ferdigstilt og klart til bruk vil dermed både Lunner FK og Harestua IL være brukere av den nye banen vår vinterstid.

Kick out for trenere, lagledere og styret gjennomføres på Frøystad torsdag 7 nov. Her oppsummerer vi sesongen og tar med oss innspill for kunne gjøre ting bedre til neste år. Vi håper flest mulig kan møte denne kvelden.

Julemarkedet gjennomføres i å som i fjor helgen månedsskiftet november / desember. I år planlegges det også med julegrantenning på Frøystad. Vi oppfordre alle til å møte opp denne helgen for å ta del i førjulsstemningen på Frøystad.

Foto: Stine Merethe Sparby, avisen Hadeland