Flere nyheter på årets julemarked!

Helgen 30. november - 1. desember blir det julemarked på Frøystad.

Lunner FK arrangerte julemarkedet for første gang i fjor, til stor suksess for både utstillere og publikum. Vi har ingen planer om å være noe dårligere i år og har flere nyheter på programmet.

Blant annet blir det juleverksted for de minste begge dager, julegrantenning klokken 14.00 søndag, og Sizz Huzzbænd kommer for å synge julesanger. I tillegg har det kommet flere nye stands på plass.

Nina Marthins Hanssveen er ansvarlig for julemarkedet og har store forhåpninger til helga.

- På julemarkedet kan du få kjøpt blant annet rakfisk, honning, lefse, spekepølser, julekaker, håndarbeid, saueskinn og mye mer. En perfekt anledning til å handle julegavene, sier hun.

Julemarkedet holder åpent fra klokken 12-16 begge dager.